Fustes i Derivats Ansa és una empresa dedicada al món de la fusta i derivats amb més de 20 anys d’experiència; formada l’any 1993 per Joan Casas i Rosa Carbonés. Començant en un petit local de St. Miquel de Balenyà i traslladant-nos a les noves instal·lacions de la Ctra. De Gurb nº6 de Vic, l’any 1997, hem anat creixent gràcies als clients que dia a dia han confiat en nosaltres.

Ens avalen més de 20 anys d’experiència en el sector de la fusteria

Estant sempre a l’avantguarda de les últimes tendències, amb la il·lusió de poder anar avançant i servint als nostres clients productes del tot innovadors i donant-los solucions, els nostres serveis bàsics són: assessorament i projectes a mida (disposem d’un departament tècnic), cobertes amb fusta, façanes, mobles, cuines, portes, parquets, armaris, vestidors, emmetxats, prefabricats, construcció, ferreteria, jardineria…

A fustes Ansa sabrem trobar solució a qualsevol dels teus projectes amb la qualitat i disseny que es mereixenCada cop el mercat és més exigent i actiu, cosa que ens va esperonant a incorporar noves solucions als reptes que aquest ens planteja. Esperant que el què anireu trobant al llarg d’aquesta pàgina web us pugui interessar, no dubteu en fer les consultes pertinents per tal d’adaptar-nos a les vostres necessitats, perquè a Fustes Ansa oferim solucions.